onsdag 6. desember 2017

Inspirerende julemøte

Onsdag 6. desember var vi samlet for årets siste møte i Biofoto Hordaland. Temaet denne gangen var Pecha Kutcha, som nærmest kan oversettes med "klar tale". Sju fotografer hadde meldt seg på, og hver av dem viste 20 bilder. Hvert bilde sto i 20 sekund, til sammen 6 minutt og 20 sekund på hver fotograf. Her gjaldt det om å fatte seg i korthet!
Det ble en spennende og svært variert forestilling. Motivene varierte fra aper til fugler, landskap, blomster, makro, reinsdyr, moskus og nesten alt vi forbinder med natur og naturfoto. Mange av bildene var fra egne, private turer, men mange var også fra Biofoto Hordalands turer. Bildene var jevnt over gode og inspirerende. Kommentarene var gode, og var ment for å dra på smilebåndet. Det var godt oppmøte i salen, og vi koste oss med bilder og treffende kommentarer.
Etter denne delen av møtet ble det gitt en orientering om vårens møter og turer. Programmet er klart, og det blir sendt ut på ny før jul. Vi er mange som gleder oss til det nye året, til årets første møte 10. januar (da skal Janne Monsen vise bilder fra Finlands dype skoger til Sotra) og de mange fortsettelsene i form av møter og turer. Det blir rikelig anledning til å bruke kameraet i 2018 også. I 2017 har det vært økende oppslutning om møter og turer, og vi håper enda flere blir med i 2018.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar