torsdag 21. desember 2017

Bruker du fotoutstyret litt for lite?

Har du et brukbart kamera og et sett med linser som du egentlig bruker litt for lite? Planen er at du skal bruke det mer, men dessverre ble det ikke så mye du hadde tenkt i 2017? Det kan du gjøre noe med i 2018! Finn inspirasjon i Biofoto Hordaland. Vi har møter med interessante tema, og turer til spennende steder. Du trenger ikke være medlem, og heller ikke avansert fotograf, for å delta hverken på møter eller turer, det er bare å møte opp og se om du trives. Turene går til nærmiljøet i og ved Bergen og Hordaland, og til andre steder i Norge med spennende natur. Vi tar opp alle slags tema som har med natur å gjøre - fugler, dyr, planter, landskap, stjernehimmel, mikro og makro, det er egentlig ingen grenser. I løpet av kommende vinter og vår skal vi ha turer til Tveitevannet ved Slettebakken og Loneelva på Osterøy, for å nevne noe. Vi skal også til Dalen i Telemark for å få nærkontakt med kongeørn, og mot sommeren blir det tur til Runde. Første helga i juni (8-10. juni) er vi vertskap for Biofotos landstreff, som vi har lagt til Rosendal. Da er det sommerfugler, hjort, havørn, fosser og brelandskap som står i fokus.

Vårt første møte på nyåret er 10. januar, og da skal Janne Monsen vise oss bilder med tema "Fra Finlands dype skoger til Sotra". Her får vi nok se både bjørner og spektakulære solnedganger vest i havet. Møtene våre holdes i Fosswinckelsgate 6 i Bergen, og de starter kl 18. Har du lyst til å se hva vi driver med, er du hjertelig velkommen!
Nøtteskrike i tidlig morgenmotlys, fotografert på en av Biofoto Hordalands turer til Dalen i Telemark. Foto: Anders Lundberg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar