lørdag 28. november 2015

Førjulsmøte 

onsdag 2. desember er det duket for årets siste møte i Biofoto Hordaland. Denne gangen legger vi opp til et møte med bilder fra årets turer. Hver inviteres til å ta med inntil ti bilder fra årets turer, både naturbilder og personbilder. Turene vi har hatt har vært kjekke turer med god stemning. Det ble tatt mange flotte naturbilder på de turene, ta med noen av dem til møtet. Men det ble også tatt noen personbilder, bilder av oss selv idet vi tar bilder av natur, idet vi pakker i bilen, sitter ved kveldsmaten osv. Dette er artige bilder, men vi har ikke vist dem i fellesskap. På møtet på onsdag får vi anledning til det. Her er de turene vi har hatt i år:

- Hamretjernet i mars (noen bilder var vist i Naturfotografen nr. 3 i år)
- Nes i Kvam i april (vi kom på NRK!)
- Herdlevær i mai
- Havørntur i juni
- Dovre i oktober
- Herdla i november

Ta gjerne med bilder som ikke er tatt på turene også. Vi setter av en times tid til å se på bilder, og resten av møtet til sosialt prat. Blant annet blir det nytt om turene til våren, der er det noen gode nyheter å melde om.

I tillegg setter vi fram bildene som ble laget til årets Norsk Naturfotofestival på Ski. Dere som hadde bilder med der, får dem nå til odel og eie, dere kan ta dem med etter møtet. Antagelig blir det en ny runde med bilder til neste års naturfotofestival, men det tar vi på nyåret.

Møtet holdes som vanlig i Fosswinckelsgt. 6 i Bergen, og det starter kl 18. Håper å se riktig mange! Ikke-medlemmer er som vanlig velkommen de også.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar