mandag 23. februar 2015


Lørdag 7. mars blir det fototur med Biofoto Hordaland og JapanPhoto Bergen. Turen går til Hamretjernet i Fana, det ligger langs lokalveien mellom Kalandsvatnet og Fana kirke. Tema er fotografering av våtmarksfugl. Hamretjernet er en god lokalitet for ender, sangsvaner, gråhegre m.m. Stokkand er et fast innslag, men ofte er det andre å se, som laksand, toppand og kvinand. Sangsvane har vært gjest hver vinter i de siste årene, men de flytter seg fra sted til sted og er ikke stasjonære. Er vi heldige, er de på plass når vi kommer.
JapanPhoto stiller med diverse utstyr som det blir anledning til å prøve. De tar med både hus og objektiver, sikkert både Canon og Nikon. Dette blir en fin anledning til å få prøve spennende utstyr.
Vi har også en plan B. Dersom det er lite fugl i Hamretjernet, drar vi til Ortuvatnet i Fyllingsdalen. Her er det mye stokkender, men i tillegg fast innslag av brunnakke, sothøns og måker.
Oppmøte ved Hamretjernet lørdag 7. mars kl 11. Vi håper medlemmer fra ulike deler av fylket vil komme, derfor har vi lagt starten til kl 11.
Vel møtt alle biofotinger i Hordaland.
mvh Anders Lundberg
mobil 915 87014


1 kommentar:

  1. Husk å ta med litt brødmat til fuglene, pluss mat og drikke til deg selv.

    SvarSlett