tirsdag 29. november 2016

Vestnorsk naturfotodag ble en sukesss

 "Vanvittig bra bilder", "kjempebra", "kommer det en oppfølger?" var kommentarer og spørsmål som gikk igjen under og etter Vestnorsk naturfotodag i Universitetsaulaen 26. november. Til sammen var ca. 200 personer innom arrangementet, og det var mye mer enn vi hadde tort å håpe på. I forkant av foredragene deltok 25-30 personer på fotosession i Botanisk Hage.
Dette var første gangen med et slikt arrangement i Bergen. På forhånd var det vanskelig å vite hvordan det ville bli mottatt, men den positive responsen inspirerer til en fortsettelse. Det vil bli vanskelig å toppe et program med så flinke fotografer og så fine bilder en gang til, men vi prøver. Ideen var å vise hva som rører seg i norsk og vestnorsk naturfotografi, og det kan vi ta med oss som noe vi vil fortsette med å vise.
Takk til de fire fotografene - Liv-Randi Lind, Orsolya Haarberg, Arne Mala og Ole Jørgen Liodden. Takk også til alle som deltok, og som gjorde dette til den suksessen det ble.
Fram til neste Naturfotodag her vest er det bare å følge med på hjemmesida og FB til Biofoto Hordaland. Der annonseres programmet med møter og turer. Følg også med på FB til Universitetsmuseet. Vi kommer tilbake!
Se mer
Fra venstre: Arne Mala, Liv-Randi Lind, Orsolya Haarberg og Ole Jørgen Liodden. Foto: Oddmund Lunde.


Arne Mala viser bilder. Foto: Oddmund Lunde.


Fra Aulaen. Foto: Geir Fiskerstrand.


Bildet under: Inngangen til Universitetsaulaen og Christie cafe, Museumshagen i framgrunnen. Foto: Geir Fiskerstrand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar